Nőgyógyászati szakrendelés

Nőgyógyászhoz a nők többsége csak panasz esetén fordul, holott a megelőzésben is nagyon fontos szerep jut a teljeskörű, lelkiismeretes kivizsgálásnak.

A női anatómia, azaz az alsó húgyutak, a nemi szervek és a végbélnyílás egymáshoz viszonyított közelsége, jóval hajlamosabbá tesz a fertőződések kialakulására, amik akár évekig is tünetmentesek maradhatnak. Már a hüvelyben és annak környékén alap esetben is megtalálható mikroorganizmusok kóros elszaporodása is elég lehet ahhoz, hogy gyulladást okozzanak. A gyulladás tartós jelenléte hosszútávon akár meddőséghez is vezethet.

Az alapos nőgyógyászati vizsgálat lehetővé teszi ezen krónikus gyulladások, gombás, bakteriális, vírusos, vagy parazitás fertőzések, méhben kialakult miómák, ciszták, vagy a policisztás ovárium szindróma (PCOS) és egyéb nőgyógyászati elváltozások diagnosztizálását. Olyan komoly kórképek időbeni felismeréséhez is hozzájárul, mint a mell-, a petefészek-, a méh- és a méhnyakrák, amik időben felfedezve jó eséllyel gyógyíthatók.

Klinikáinkon tapasztalt, türelmes nőgyógyász szakorvosainkhoz az alábbi problémák bármelyikével bizalommal fordulhat:

Tisztelt Ügyfeleink!

Tekintettel a Magyarországon kialakult járványügyi helyzetre az EMMI rendeletei alapján a Medicover Zrt Egészségközpontjaiban felfüggesztésre kerülnek a nem akut fekvőbeteg ellátások.

A folyamatban lévő műtétek átszervezésével kapcsolatban munkatársaink tájékoztatják az ügyfeleinket.

A járóbeteg szakellátáson az akut eseteket ellátjuk a felső légúti és/vagy lázas esetek kivételével.

Kérjük Önöket, hogy saját és embertársaik érdekében fenti intézkedéseinket fogadják megértéssel. Kérjük, hogy felelősségteljes magatartást tanúsítva működjenek együtt munkatársainkkal saját és betegtársaik egészségének védelmében! 
  1. A Call Center a bejelentkező ügyfelekkel járványügyi szakemberek által összeállított, az NKK eljárásrendnek megfelelő kérdéssort tesz fel a lehetséges fertőzött esetek kiszűrése érdekében.     
  2. Amennyiben fertőzöttség gyanúja merül fel, tájékoztatjuk ügyfelünket, hogy hívja fel a területileg illetékes sürgősségi háziorvosi ügyeletet vagy az Országos Mentőszolgálatot, mivel az Országos Tisztifőorvos szakmai útmutatója alapján a betegeket első körben otthonukban kell ellátni.
  3. Az ügyfelek egészségügyi központjainkba kizárólag Call Centeren keresztüli előjegyzés alapján érkezhetnek. 
  4. A recepció elutasítja azokat a ügyfeleinket, akik előjegyzés nélkül érkeznek, vagy érkezéskor influenza-szerű tüneteket mutatnak. Az érvényes központi járványügyi utasítások értelmében ezeket az ügyfeleket, amennyiben gyanús esetnek minősülnek a kikérdezés után elkülönítjük, és a járványügyi központtal történő egyeztetés alapján, a mentőszolgálat segítségével további kivizsgálásra a járványügyi központba irányítjuk. 

Ez a rendelkezés a járványügyi helyzet enyhülésével, a központi rendelkezések alapján fog változni.      

Medicover
close-link