Nőgyógyászati szakrendelés

Nőgyógyászhoz a nők többsége csak panasz esetén fordul, holott a megelőzésben is nagyon fontos szerep jut a teljeskörű, lelkiismeretes kivizsgálásnak.

A női anatómia, azaz az alsó húgyutak, a nemi szervek és a végbélnyílás egymáshoz viszonyított közelsége, jóval hajlamosabbá tesz a fertőződések kialakulására, amik akár évekig is tünetmentesek maradhatnak. Már a hüvelyben és annak környékén alap esetben is megtalálható mikroorganizmusok kóros elszaporodása is elég lehet ahhoz, hogy gyulladást okozzanak. A gyulladás tartós jelenléte hosszútávon akár meddőséghez is vezethet.

Az alapos nőgyógyászati vizsgálat lehetővé teszi ezen krónikus gyulladások, gombás, bakteriális, vírusos, vagy parazitás fertőzések, méhben kialakult miómák, ciszták, vagy a policisztás ovárium szindróma (PCOS) és egyéb nőgyógyászati elváltozások diagnosztizálását. Olyan komoly kórképek időbeni felismeréséhez is hozzájárul, mint a mell-, a petefészek-, a méh- és a méhnyakrák, amik időben felfedezve jó eséllyel gyógyíthatók.

Klinikáinkon tapasztalt, türelmes nőgyógyász szakorvosainkhoz az alábbi problémák bármelyikével bizalommal fordulhat:

Tisztelt Ügyfeleink,

tájékoztatjuk Önöket, hogy Klinikáink augusztus 20-án és 21-én zárva tartanak.

Üdvözlettel:
​Medicover
close-link

Tisztelt Ügyfeleink,

tájékoztatjuk Önöket, hogy Klinikáink augusztus 20-án és 21-én zárva tartanak.

Üdvözlettel:
​Medicover
close-link