Fogamzásgátlás

Minden nő életében fontos szerepet játszik a családtervezés és annak lehetősége, hogy saját terveinek megfelelően vállalhasson gyermeket. Ebben a megfelelő fogamzásgátlási módszer kiválasztása játssza a legfontosabb szerepet. A számos rendelkezésre álló lehetőség mellett azonban rengeteg kérdés merül fel a legmegfelelőbb módszer kiválasztásakor.

Minden életszakaszban, akár tizenéves korban, fiatal felnőttként, vagy gyermek szülés után a változókor felé, más-más fogamzásgátlási módszer jelentheti a megoldást. Nőgyógyász szakorvosaink naprakész tudással rendelkeznek a legkorszerűbb fogamzásgátlási lehetőségekről, legyen szó alacsony hormontartalmú tablettáról, hormonmentes helyi fogamzásgátló készítményekről, méhen belüli eszközökről (spirál), vagy bizonyos időközönként beadandó injekcióról.

A nőgyógyászati vizsgálat során szakorvosunk részletesen kikérdezi Önt korábbi, illetve a családban előfordult betegségekről (pl. trombóziselőfordulása), életviteléről, majd a vizsgálatot követően részletes tájékoztatást ad a lehetőségekről és az Ön számára legmegfelelőbb fogamzásgátlási módszert fogja javasolni.

Fogamzásgátlással kapcsolatban forduljon bizalommal szakorvosainkhoz az alábbi kérdésekben:

Tisztelt Ügyfeleink,

tájékoztatjuk Önöket, hogy Klinikáink augusztus 20-án és 21-én zárva tartanak.

Üdvözlettel:
​Medicover
close-link

Tisztelt Ügyfeleink,

tájékoztatjuk Önöket, hogy Klinikáink augusztus 20-án és 21-én zárva tartanak.

Üdvözlettel:
​Medicover
close-link